Nieuws

Op ieder bed: een Protect-a-Bed.

14-08-2013

Op ieder matras hoort een Protect-a-Bed matrasbeschermer.

FEIT: iedere avond en nacht verliest men heel veel vocht door transpireren, maar ook duizenden huidschilfers.

Op een onbeschermd matras vormen vocht en huidschilfers de perfecte voedingsbodem voor bacteriën en huisstofmijt. De uitwerpselen van de huisstofmijt veroorzaken bij veel mensen allergische reacties, waardoor men vooral 's nachts vaker moet hoesten, niezen en minder prettig kan slapen. Ook al omdat men door al die stoffen in een wat broeierige omgeving ligt.


Een Protect-a-Bed matrasbeschermer kan op het matras gelegd worden op dezelfde manier als een hoeslaken. De matrasbeschermer is door zijn speciale samenstelling waterdicht, maar toch ademend. De katoenen bovenlaag is prettig in gebruik. Een Protect-a-Bed beschermt niet alleen het matras, maar ook de gebruiker van het matras, door het tegenhouden van allergene stoffen. Men ligt droog en comfortabel op deze matrasbeschermer.


Daarnaast is de matrasbeschermer superabsorberend, ook urine wordt moeiteloos opgenomen. Bij incontinentie is dit dus de ideale oplossing, maar natuurlijk ook voor kinderen.


Een Protect-a-Bed matrasbeschermer mag heet gewassen worden (tot 95°C), kan in de droger tot 70°C en is steriliseerbaar tot 121°C.


De matrasbeschermers zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Er zijn ook kussenhoezen in het assortiment.


 


Terug naar nieuws

"));