Informatie over KioCare

Wie?

KioCare is een zelfstandige en onafhankelijke onderneming, die al meer dan 15 jaar is gespecialiseerd in advisering en verkoop van hulpmiddelen in brede zin van het woord. De klanten van KioCare zijn meestal particulieren, maar ook veel scholen met opleidingen in Zorg & Welzijn en daarnaast instellingen en bedrijven.
Bij KioCare staat de klant centraal. Wij proberen altijd een oplossing te vinden voor problemen, die aan ons worden voorgelegd. Wij werken vanuit de gedachte dat men niet moeilijk moet doen als het makkelijker kan.
Bent u tevreden? Vertel het uw vrienden.
Bent u niet tevreden? Vertel het ons, zodat wij kunnen proberen om tot een oplossing te komen.

Wat?

Naast handige hulpjes en ergonomische producten vindt u in de webwinkel allerlei aangepaste hulpmiddelen voor het dagelijkse leven en ziekenverzorgingmaterialen. In totaal ongeveer 400 verschillende artikelen, die wij vaak uit voorraad kunnen leveren.
U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld:

De aangegeven levertijd is een indicatie en altijd onder voorbehoud.

Waar?

KioCare heeft geen gewone winkel of showroom. Maar op afspraak kunt u ons wel bezoeken voor advies en indien mogelijk artikelen te bekijken.
Wij zijn gevestigd in het oosten van Noord-Brabant. Omdat er niet altijd iemand aanwezig is vragen wij bezoekers dringend om vooraf altijd even te bellen. We maken dan een afspraak en hebben tijd voor u.

Hoe?

KioCare garandeert dat al uw gegevens strikt vertrouwelijk zullen worden behandeld. Deze gegevens zullen nooit worden doorgegeven of verkocht aan anderen.
Uw e-mailadres en telefoonnummer gebruiken wij alleen voor eventuele vragen of mededelingen met betrekking tot uw bestelling.

Bestellingen door particulieren worden alleen geleverd na vooruitbetaling of door gebruik te maken van iDEAL.
Met uw bestelling ontvangt u de factuur, waarop staat dat u heeft betaald.
KioCare biedt op alle artikelen de garantie dat het product in goede staat en onbeschadigd bij u wordt afgeleverd. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn met het product, neem dan binnen 8 dagen na levering contact met ons op. Zonder voorafgaand overleg en/of referentienummer worden teruggestuurde bestellingen niet geaccepteerd.
Na deze termijn is de koopovereenkomst een feit.
Grotere aantallen en/of speciaal voor de klant bestelde artikelen vallen niet onder het herroepingrecht.
Wijzigingen van producten zijn onder voorbehoud, maar zijn altijd vergelijkbaar; ook kwalitatief.

Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.
De verzendkosten in Nederland bedragen € 6,50 per bestelling, ongeacht het gewicht of de afmeting.
Indien u een bestelling plaatst voor een bedrag groter dan € 100,00 en deze vooruitbetaalt vervallen de verzendkosten in Nederland.
De verzendkosten van bestellingen buiten Nederland zijn op aanvraag.

Op alle leveringen, offertes en transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden/bekijken (PDF)

Vorige foto | Volgende foto