Nieuws

Tuingereedschap met ergonomische gehoekte greep.

21-03-2013

Sinds kort staat er een nieuwe groep hulpmiddelen in de webshop: TUIN. Daarin staat een keur van korte en lange tuinhulpen met een handig vast te houden gehoekte greep.

Door deze gehoekte greep hoeft de pols veel minder te worden gebogen en kan men gemakkelijker scheppen, harken en schoffelen. Er is veel minder kracht nodig en het werken in de tuin is daarom minder belastend. Met het lange tuingereedschap kan ook zittend in de tuin worden gewerkt. De greep is van kunststof en de metaaldelen zijn van roestvrij staal.


Er zijn ook losse grepen leverbaar, die op bestaand gereedschap kunnen worden geplaatst; en niet alleen voor de tuin! Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd op bijvoorbeeld een bezemsteel, vloerwisser of veger.


In de "tuinserie" staat ook een armondersteuning die desgewenst op alle gehoekte tuingereedschappen kunnen worden gestoken om de pols en arm nog meer te ontzien.


Meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u vinden door te kiezen voor "in en om het huis" en dan door te klikken naar " tuin"


Terug naar nieuws

"));