Nieuws

Tenura antislip-producten

31-05-2012

Er zijn sinds kort nieuwe antislipproducten op de markt die gemaakt worden van siliconenmateriaal. Het gaat dan om openers en antislipmatten.

Het materiaal is latexvrij, chemisch inactief en niet-giftig. Het is goed bestand tegen hoge temperaturen (tot 250 graden C) en kan worden gereinigd in afwassop, maar ook in de vaatwasser of autoclaaf.


Er is een flesopener (nr. 2054), een potopener (nr. 2051), een set van 4 onderzetters van 9 x 9 cm voor bekers en glazen (nr. 3096), een ronde mat van 19 cm (nr. 3012) en twee verschillende rechthoekige matten (met afgeronde hoeken): een van 18,5 x 25,5 cm (nr. 3037) en een grotere van 25,5 x 36,5 cm (nr. 3043).


Tenura is erg prettig in gebruik en vooral handig. Want met minder moeite kan men potten en flessen open maken en wanneer men dan ook nog een matje gebruikt is eenhandig openen zelfs mogelijk. De matten zijn heel prettig om onder een bord te leggen, dat daardoor niet meer wegschuift, maar ook onder een mengkom, een snijplank of een pan waarin geroerd of gestampt moet worden. Buiten de keuken zijn de matten ook heel goed bruikbaar: denk maar eens aan een iPad of telefoon, de afstandsbediening van apparatuur, een boek of duizend dingen meer waarvan men wil dat het niet kan wegglijden.


De openers kunt u vinden in het onderdeel voedselbereiding - openers en de matten bij: in en om het huis - antislipmatten.


Terug naar nieuws

"));