Nieuws

Mooi houten speelgoed

28-11-2012

Sinds kort heeft KioCare prachtige spellen en puzzels in het assortiment van duurzaam hout in mooie kleuren.

Voor de allerkleinsten is er een houten stapelpuzzel. En voor de wat grotere kinderen een leerzame motoriekboom, waarbij niet alleen de beweging, maar ook het ruimtelijk inzicht en kleurherkenning een rol speelt. De beukenhouten speelgoedboom heeft 5 takken van verschillende lengtes en 5 gekleurde houten schijven met 2 korte en 2 lange uitsparingen, die omlaag en omhoog de boom in kunnen worden geschoven (zie foto).


Naast een groot 3-dimensionaal dambord met verhoogde en verlaagde vakken en voelbaar verschillende zwarte en witte damschijven, is er een speciale uitvoering van mens-erger-je-niet. Het grote bord is voorzien van gaten, waar de gekleurde pionnen met puntindicaties op de bovenzijde in kunnen worden gestoken. En kent u boter, kaas en eieren nog? Er is een leuke variant: 3 op een rij in de webshop. Maar ook het fantastische spel 4 op een rij in een extra grote uitvoering met duidelijke gele en blauwe schijven.


Allemaal van mooi beukenhout, stevig en voor alle kinderen geschikt, maar ook voor kleine en grote "kinderen" met een visuele of motorische handicap. U kunt al deze spellen en nog meer vinden in de categorie "vrije tijd" bij het onderdeel "spellen en puzzels".


Terug naar nieuws

"));